برای خواندن این مطلب علمی به ادامه مطلب وارد شوید .
مطالعات اخیر توسط دانشمندان استرالیایی نشان میدهد که مصرف غلات شیرین
قندی در وعده غذایی صبحانه میتواند حافظه نوجوانان را تقویت کند.
در
مطالعات قبلی محققان به نتایج متناقضی دست یافته بودند به طوری که گروهی از
محققان اعلام کردند که مصرف غلات شیرین به عنوان صبحانه میتواند عامل
بروز چاقی باشد در حالی که گروهی دیگر دریافته بودند که مصرف این مواد در
هنگام صبح، به تقویت حافظه و توان مغزی کمک میکند.
در پژوهش اخیر
دانشمندان، ۳۷ دانش آموز ۱۴ تا ۱۷ سال را مورد مطالعه قرار دادند که در
وعده غذایی صبحانه از غلات شیرین و قندی استفاده میکردند.
سپس محققان
از این گروه دانش آموزان درخواست کردند که برای تست حافظه نام ۲۰ وسیله،
میوه، سبزی، داروی گیاهی، چاشنی و وسایل آشپزخانه را به خاطر بسپارند.
نتایج
آزمایشات نشان داد که دانش آموزانی که بیشتر از غلات شیرین استفاده کرده
بودند به طور متوسط نسبت به سایرین توانستند دو واژه بیشتر را به خاطر
بسپارند.
نمی ارزه به تپلی!